Telefon & WhatsApp Hattımız: +90 531 363 12 29
MBfullscreen-banner

Her An Her Şey Daha İyisi İle Değişebilir

Mentor, İş ve Yaşam Stratejisti

Hakkımda

İstanbul Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden mezun oldu. Kişisel gelişim alanına duyduğu ilgi zamanla artınca, kariyerini bu yönde ilerletmeye karar verdi. Yüksek Lisansını St. Clements University Klinik Psikoloji bölümünde tamamladı. Şu anda aynı üniversitede Sosyal Psikoloji Doktorasına devam etmektedir.

Mentor – İş ve Yaşam Stratejisti

Profesyonel iş hayatında; Bankacılık, Finans, Telekomünikasyon ve Eğitim gibi pek çok sektörde çalıştı. Bu firmaların insan kaynakları departmanına bağlı olarak, “eğitim ve gelişim Yönetimi” alanında danışman ve eğitmen olarak çalıştı. Kurumsal dünyada geçirdiği 13 yıllık süre, eğitmenlikte kullandığı gerçekçi fikirlere katkıda bulundu.

2014 yılında Phillip Hot ile Neuro-Linguistic Programming eğitimlerini tamamlayarak Uygulayıcı/Eğitmen olarak çalışmalarına devam etmektedir. 2015 Ocak ayından itibaren, Osho Meditasyon Turkey’de mentorluk yapmaktadır.

Aynı zamanda 1.200.000 baskıyla türünde Türkiye rekoru kıran ‘Her Şey Seninle Başlar’ kitabının yazarı Mümin Sekman’dan eğitmenlik eğitimi aldı. Lisanslı bir HŞSB eğitmeni olarak, Türkiyenin metrekaresine düşen başarılı insan sayısını artırmayı amaçlıyor.

Bugüne kadarki eğitim tecrübesini farklı teknikleri birleştirerek kişilerin gelişimine yardımcı olan programlar geliştirmekte ve uygulamaktadır.

Updating…
  • Sepetinizde ürün bulunmuyor.